„Дивна“ е новопостроена къща на брега на язовир Доспат в землището на гр. Доспат. Разположена е в недрата на западните Родопи, където можем да се похвалим с природните красоти на планината и с изобилието от слънчеви дни – повече от 230 годишно. Районът е богат на забележителности, както природни, така и исторически.

На броени километри се намират известните Ягодинска пещера, Харамийска пещера, Дяволско гърло и „Орлово око“. „Дивна“ се намира на по-малко от  час път от Гоце Делчев и Девин; два  –  от Пловдив и София.

   Къща за гости  “Дивна„  предлага домашен уют и спокойствие. Позволява организиране на незабравими семейни почивки или купони с приятели до ранни зори.  

   Разполага  с  4 спални с изглед към язовира, кухненски бокс, трапезария, хол, просторна веранда с камина и малка тераса за сутрешно кафе, sat tv и wifi.

   Непосредствено до нея се извиват две  еко пътеки всяка дълга по около 2км. За малките ни приятели на метри от къщата  има изградена напълно обезопасена детска площадка с люлки, катерушки, пързалки, пясъчници, пейки за отдих и почивка, наслаждавайки се на красивата гледка.

  Освен неповторимият комфорт и красота, можете да се насладите и на забавления като велотуризъм, планински походи и фото-излети сред дивната планина. А за любителите на риболова е на разположение язовира. Красивите поляни и лъкатушещите пьтеки ще ви осигурят една спокойна разходка, която може да завърши с  пикник под сянката на някое дърво. На където и да погледнете пред очите Ви се разкрива девствената красота на планината. На нейния фон ще откриете и Къща за гости “Дивна“, съчетала в себе си модерно и красиво в едно.  

     Къща за гости „Дивна“ ви приветства! 

    Уютната обстановка, спокойствието и коректното отношение са приоритет за нас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *